Waarom heb je een coach nodig?

Vitaliteitscoach

Een vitaliteitscoach is iemand die is toegerust om kleine of grote veranderingen teweeg te brengen bij mensen die lijden aan ziekte, geestelijk onvermogen of andere kwalen. Deze coaches of counselors werken praktisch met u samen, en via communicatiemiddelen zoals telefoongesprekken of e-mail. Vitaliteitscoaches of counselors werken voor jou. Zij zijn uw back-up team. Zij volgen discreet uw vorderingen en geven u de steun en motivatie om uw leven weer op te pakken. Je kunt ervoor kiezen om Developmental Career Coach of Practitioner in Training te worden. Developmental Coaches manifesteren en brengen je vaardigheden en kennis bij met het doel resultaten te bereiken; terwijl Practitioners trainen en levensvaardigheden bijbrengen; een deel daarvan is om effectief en productief te zijn. crowbarrow Brewing Company biedt zowel Developmental als Practitioner level coaching aan voor personen die de opwindende wereld van de dranken willen binnentreden. Er bestaan beroepscertificaten voor gezondheidscoaches, die zowel intern via universitaire of hogeschooldiploma’s kunnen worden behaald, als via externe PTI’s voor afstandsonderwijs. Werkgelegenheidskansen

 

Een life coach die een betrouwbare 4-jarige opleiding heeft gevolgd in Recreatie en Lichamelijke Opvoeding, of het equivalent daarvan met een opleiding na de middelbare school, maakt de meeste kans om te worden aangenomen als life coach. Een masterdiploma op hetzelfde gebied is in principe vereist voor de meeste posities. Niveaus van coaching Life coaches of therapeuten omvatten zowel “on-going” therapie cliënten als “off-line” coaches. Een “on-going” coach is een persoonlijke coach die thuis met een cliënt werkt om hem te helpen beter om te gaan met de emotionele onrust die hij ervaart. Een “off-line” coach daarentegen is er wanneer een cliënt het huis uit is. Volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid zijn er een aantal opties voor coaches om hun carrière te bevorderen. Deze opties omvatten het coachen van pasgeborenen, het sporten voor geblesseerde atleten, het coachen van “geminimaliseerde” bevolkingsgroepen van ouderen, coaches die werken met versnelde programma’s voor kinderen met leermoeilijkheden of spraakstoornissen, en leidinggevenden die zijn aangesteld voor openbare en particuliere organisaties.

 

In het verleden waren life coaches meestal mannen die in laboratoria of verpleeghuizen werkten. In de afgelopen jaren is het veld echter opengesteld voor vrouwen die programma’s in de gezondheidszorg en therapie leiden. Voorschriften Het Amerikaanse ministerie van Arbeid en de American Association of Medical Colleges regelen het beroep en vereisen een minimale opleiding en scholing. begeleidingsprogramma’s moeten bestaan uit ten minste 48 uur klassikale instructie en 20 uur klinische ervaring of beide. de instructie moet in een jaar worden afgerond en duurt gewoonlijk ten minste 4 jaar. Ontwikkelen van een coachingsprogramma U kunt een coaching programma ontwikkelen vanaf nul. Als je een werkkennis hebt van coaching dan kun je eenvoudig een mastermind team samenstellen en direct je coaching doelen bereiken. Op deze manier kunt u letterlijk zoveel coaches creëren als u wilt. U kunt zich aansluiten bij een bestaand mastermind team en individuen werven voor hun team, beginnend met een team van 12 en groeiend tot 24. Als je een Mastermind Map speelt, kan het gemakkelijk een team van 12 x 24 = 240 coaches worden. Ongeacht de omvang is het gewoon onmogelijk om de juiste soort coach te beoordelen, te delegeren en in te huren zonder eerst aan een aantal criteria te voldoen. Bij het inhuren van een coach moet u eerst beslissen: wilt u een externe coach of een coach van binnenuit? Het is relatief eenvoudig om een externe coach aan te nemen. U kiest gewoon iemand uit de pool van externe coaches, iemand die al in uw bedrijfstak werkzaam is, iemand die past in hun filosofie, en/of iemand die een overnight succes heeft Maar wat als u precies de juiste coach in uw bedrijf zou kunnen inpassen? Als u een coach zou kunnen vinden die een lange adem heeft, die met uw bedrijf is meegegroeid, die uw cultuur kent en die zich bekommert om uw toekomstige carrièreaspiraties, dan verdient u het beste. U hebt een coach nodig om u te helpen uw resultaten te maximaliseren, dus moet u een mentor vinden die een lange adem heeft.

Lees meer

Sensitherapie

Aromatherapie

 

Comments are Disabled