Voordelen van massagetherapie

Massage Tilburg

 

 

 

 

 

Massage kan pijn verlichten, de bloedsomloop en de lichaamsvloeistoffen stimuleren, spanningen verminderen, een toestand van ontspanning bevorderen, en bovenal u helpen van uw massage te genieten. Als je kijkt naar de voordelen die voetmassage kan bieden, wordt het duidelijk dat dit de ideale activiteit is om aan je vaste routine toe te voegen.

Een fysiotherapeut.

Hoewel massage meestal wordt gegeven door erkende en opgeleide masseurs, kunt u ook de hulp van een fysiotherapeut inroepen. Fysiotherapeuten zijn vaak bekwaam op verschillende gebieden:

Na een bezoek aan uw fysiotherapeut zult u merken dat het nuttig is om steun te zoeken bij uw vaste masseur. Vaak zullen masseurs knieën, ellebogen en handen gebruiken om de spieren in uw benen, handen en armen te helpen rekken. Ze kunnen ook een lange en zachte massage uitvoeren, of lichaamspakkingen aanbrengen.

Massage

Massagetherapie wordt niet alleen gegeven aan gezonde lichamen, maar is ook heilzaam voor mensen met neuromusculaire aandoeningen of andere aandoeningen. Door het geven van circulatie en eustress massage therapie, kunnen fysiotherapeuten diegenen helpen met fibromyalgie, artritis, stress, of andere pijnbestrijders. Van massage is ook aangetoond dat het het immuunsysteem stimuleert en hypertensie kan verlagen, de bloedsomloop kan verbeteren en migraine kan verlichten door de productie van immunoglobulinen te stimuleren. Fysiotherapeuten kunnen ook stenose van de wervelkolom behandelen.

Deodorant en antitranspiratiemiddel

Deodorant en antitranspirant worden gebruikt om de geur van zweet en daarmee gepaard gaande transpiratie te verminderen. Deodorants maskeren de geuren van overmatig zweet, terwijl antitranspiratiemiddelen de kracht, doeltreffendheid en kleverigheid van zweet verminderen.

Massages

Massages verminderen niet alleen pijn en daarmee samenhangend ongemak, massages kunnen ook helpen het zenuwstelsel te stimuleren en resulteren in een verhoogde zuurstofstroom. Soms kan uw massagetherapeut of chiropractor ook een aantal massagetechnieken aanbevelen, waaronder shiatsu, reflexologie, aromatherapie en diepe weefselmassage.

Manuele en Chiropractische Behandeling

Wist u dat chiropractische zorg succesvol pijn en ongemak kan behandelen bij een groot aantal aandoeningen, zoals artritis, osteoporose, rugpijn, tenniselleboog, ischias, carpaal tunnel syndroom en scoliose? Een chiropractor zal de juiste mechanismen van de wervelkolom aantonen, waardoor de kans op het optreden van deze aandoeningen wordt voorkomen of verminderd. Chiropractische behandeling kan een patiënt ook helpen zich beter te voelen, spieren en botten te versterken, de bloedsomloop te verbeteren, de juiste hersenfunctie te herstellen en de gevoelsveranderingen te verlichten die gepaard gaan met een operatie aan de wervelkolom.

Wat kan ik verwachten tijdens een massage?

De nummer één vraag die wordt gesteld door cliënten die overwegen een massage van een chiropractor te nemen, is “hoe lang zal de massage duren?” Hoewel er verschillende technieken kunnen worden gebruikt, is het gemiddelde voor een standaardmassage over het algemeen 10-15 minuten. Het lichaam wordt niet verdoofd, wat betekent dat er geen extra symptomen of bijwerkingen van de massage zijn. Belangrijker nog, het is een veilige omgeving voor de patiënt om te ontspannen, en kan hen in staat stellen om verschillende stretchoefeningen of oefeningen voor te bereiden voor het volgende bezoek. In sommige gevallen kan de massage therapeut de klant voorzien van een aantal gerichte oefeningen om kracht op te bouwen in het getroffen gebied.

Als u een massage overweegt, wilt u misschien ook de frequentie ervan bespreken. Een regelmatig bezoek aan de spa is misschien nodig voor de gemiddelde persoon, terwijl degenen die geïnteresseerd zijn in het zoeken naar massage therapie zou kunnen kiezen voor meerdere sessies in de week.Massage

lees meer:

Comments are Disabled