Heb ik een probleem met mijn relatie?

Relatiecoaching Ede

 

 

 

 

 

Heb ik een probleem met het negeren van klachten van mijn partners?

Als een van je beste vrienden, mensen die je misschien kent, of zelfs een belangrijke andere overlijdt, voel je waarschijnlijk een groot gevoel van verlies en medeleven met de persoon die is overleden. Je bent gewoon zo rauw met een gevoel van verlies, omdat je misschien het gevoel hebt dat je de persoon alles hebt verteld. Kijk naar de deskundigen in relatiecoaching om u te helpen het gevoel van verlies en rouw in evenwicht te brengen. Hun advies opvolgen is een zekere manier om met het verdriet om te gaan. Praat met je huisarts, of praat met een psycholoog, om te leren van wat de deskundigen zeggen.

Hoe kan ik bepalen of jullie partnerschap door argumenten dreigt te mislukken?

Praat met je partner of je zwangere partner (partner in spe), of met jullie beiden samen. Vertel hen in duidelijke woorden dat je van hen houdt, dat je om hen geeft, en dat je de rest van je leven met hen wilt doorbrengen, zoveel als je hen tegelijkertijd kunt verzekeren. Veel deskundigen in relatiecoaching, waaronder ikzelf, adviseren koppels om een “eerste beslissing” te nemen, een oefening in prioriteiten stellen die integraal is voor stabiele relaties. Als de partner er niet in slaagt om voor jou te zorgen, dan zul je een “eerste beslissing” moeten nemen. Zoek een realistisch klein stukje van de taart voor jezelf, en wees vastbesloten dat het genoeg zal zijn om je woede aan te pakken. Bid dan samen met je partner dat God hen zal leiden om de juiste beslissing te nemen. Net als het gezegde: “Je moet niet zo groot worden dat je niet meer kunt ademen”. Vraag jezelf af: als ik in dezelfde situatie zat als (de persoon die overleden is) hoe zou ik er dan mee omgaan?

Moeten we onze meningsverschillen uitpraten, en de relatie versterken?

Laat je partner weten dat je van hem of haar houdt en dat je verder wilt met je leven. Het is heel gezond om iemand rechtstreeks te vertellen dat je tijd voor jezelf wilt reserveren. Je kunt je partner vertellen dat je een uur of twee opzij zet om samen te zitten. Als jullie samen zijn, bid dan samen, vraag God rechtstreeks om de antwoorden te geven die je nodig hebt om verder te komen in je relatie, heb regelmatig seks, of heb een romantisch samenzijn met je partner. Praat met de persoon als je dat nodig vindt – andere vrienden benaderen werkt ook voor een gezonde relatie.

Hoe reageert uw partner op de veranderingen in uw relatietherapie?

U kunt de mannelijke rol in uw relatietherapie op u nemen door uw gespreksonderwerpen samen met uw partner verder uit te zoeken. Als u veel onderzoek voor hem doet, weet hij misschien niet wat hij met de informatie moet doen.

Je kunt de vrouwelijke rol in je relatietherapie op je nemen door tegen jezelf te zeggen dat je nu werkt aan binding, daarom neem je een hogere beslissing in de interactie tussen jullie tweeën.

Houd vooral in gedachten dat kennis, kennis, kennis geen vervanging is voor relatievaardigheden, en dat een gezonde relatie je in staat zal stellen moeilijke gevoelens te erkennen en te proberen er als mens mee om te gaan. Een persoon waar je om geeft vertellen dat je om hem geeft is een geweldige manier om relatietherapie te beoefenen, en een stabiele manier om met een persoon samen te leven. Diepe communicatie, en vertrouwen, hebben een krachtige invloed op een relatie. Praten is allemaal goed en wel, maar we kennen allemaal mensen die niet veel uit te zoeken hebben in hun relatie, het leven zou zo veel eenvoudiger zijn.

Hoe werkt relatietherapie in een “normale” relatie?

Je zult een relatie ontwikkelen – hoe je overleeft en gedijt in één-op-één relaties, wanneer je een koppel bent, wanneer je Teams werkt, durft te touleren, en in het algemeen een rijke basis van interactie nodig hebt in een meer langdurige, verzorgende relatie met je partner. Je kunt niet veel therapie doen met slechts één persoon als een sportteam!

Relatietherapie kan u veel meer controle geven over uw eigen geluk. Het kan u en uw partner troost en betekenis geven in uw dagelijks leven.

Als u zich voorbereidt op een lange relatie, en het gevoel hebt dat relatietherapie geschikt voor u is, bedenk dan dat het vooral gaat om de persoon met wie u werkt en niet zozeer om uzelf. Je probeert van de ander te houden als van dezelfde persoon die jij liefhebt, maar je zult andere communicatievaardigheden nodig hebben. De voordelen van tijd doorbrengen met iemand anders kan uw eigen persoonlijke welzijn verbeteren, en u de helderheid verschaffen om ook uw eigen relaties te verbeteren.

Ik pas mijn emoties aan op een manier die me helpt sterker te worden in mijn relaties, en te leven zonder de tranen en de pijn, want altijd maar door het leven gaan is nooit goed voor me.

De medicijnen zijn er om je beter te voelen.

Relatiecoaching
lees meer:

Comments are Disabled